Grønne pionerer

Lige siden 1964, hvor Nopa Nordic kom til verden, har bæredygtighed og miljømærkning været det vigtigste på vores dagsorden. Længe før emner som økologi og miljøvenlighed kom på folks læber, har vi talt om, undersøgt, udviklet, produceret og justeret en lang række grønne hverdagsprodukter til glæde for forbrugerne og vores fælles miljø.

Mange års erfaring, viden og know-how har gjort det muligt for os at udvikle og fremstille de bedste og mest miljørigtige vaskemidler, rengøringsprodukter, opvaskemidler og produkter inden for personlig pleje til dig og din familie.

Historien og familien

Hos Nopa Nordic vil vi gerne være del af en stor familie, hvor alle er lige så begejstrede for at passe på miljøet som os. Vores nyeste familiemedlem hedder Allison A/S og er en af Nordens førende virksomheder på området. I fællesskab hedder vi Nopa Nordic Family og arbejder på, at du som forbruger får let adgang til hverdagsprodukter udelukkende skabt på ren omtanke for miljøet. Det skal være trygt, grønt og godt at tage et produkt ned fra hylden og med hjem til familien.

Nopa Nordic Family i dag

Vi er Nordens største og førende producent af private-label produkter til en lang række af verdens førende brands og detailkæder.

Når du handler i supermarkedet, finder du masser af miljørigtige produkter produceret af Nopa Nordic og Allison. Det opdager du, når du kigger på etiketten. Her kan du se, om produktet, du står med i hænderne, er rent og lavet med omtanke for miljøet – om det kommer fra Nopa Nordic eller Allison.

Mere end bare en grøn tankegang